Ögonbrynstatuering

20150828 kl 07:21 » Blogg

Igår var jag hos Giedre på Akacia Laserklinik och gjorde en kosmetisk tatuering på ögonbrynen i 6d. Jag har länge velat göra detta eftersom mina ögonbryn har olika höjd på grund av mitt ärr i pannan.

Vid skapning av ögonbryn kallad 6d används ingen maskin utan en ”manuell penna” där man skapar små strån genom att göra små snitt i huden och därefter färgläggs huden. Resultatet blir väldigt naturligt. Denna metod håller ca 1- 3 år beroende på hudtyp samt hur den sköts.

Först målade Giedre formen med en brynpenna och när jag var nöjd började hon med tatueringen. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte gjorde ont ;) Men det var såå värt det! Just nu är ögonbrynen lite mörka, skarpa och svullna men efter några dagar ska dom vara läkta. Ser framemot det slutliga resultatet! :)

Om ni är intresserad av en kosmetisk tatuering kan jag varmt rekommendera Giedre. Ni kan nå henne på 0722492817 eller designbygiedre@gmail.com

 

imageLämna kommentar