Om mig

Hej! Ida heter jag och driver mitt egna företag inom kost & träning och jobbar som personlig tränare & kostrådgivare. Jag tränar mycket styrketräning och tävlar i bikinifitness. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingertopparna som alltid vill ha mål att sträva efter och har siktet inställt på bikini fitness 2015!

Jag brinner för att inspirera andra till att nå sina mål och älskar att se när man lyckas utveckla den fysiska och mentala delen som träning medför. Jag har även ett stort intresse för matlagning och brinner för att göra den vardagliga matlagningen mer hälsosam.

Utbildning:
Certifierad kost- och träningskonsult via The Academy
Lic. Träningsinstruktör
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Hälsoinformatör

Jag hoppas kunna inspirera dig till ett hälsosammare liv!

_DSC9417