PT ONLINE

Vad är PT online?
Kanske är det så att du inte har möjlighet att ha personlig tränare så ofta som du vill, då är detta en perfekt lösning för dig! Du tränar på egen hand, men får all hjälp och pepp till träningen som du behöver. Jag skapar det bästa, mest genomtänkta och skräddarsyr program för att du ska få så bra resultat som möjligt! Jag hjälper dig även med kosten om så önskas.

Varför ska du välja just mig som din PT?
Alla människor är olika. Mitt mål är att leda dig till din rätta väg. Jag erbjuder dig vägledning oavsett om du är motionär eller elit, vill bli starkare eller snabbare, gå upp eller ner i vikt eller bara vill ha en hälsosammare vardag.

Hur går det till?
Inledningsvis jobbar jag alltid med en behovsanalys dvs vi går igenom din träningsbakgrund, eventuella skador, syfte & målsättning med träningen. Är det kosten du behöver hjälp med gör vi en analys av den. Baserat på informationen du ger, gör jag ett program som passar just dig!

Programmen levereras fyra veckor i taget. Oftast jobbar jag med både kost och träning samtidigt, eftersom de är väldigt viktiga båda delarna om man vill nå sina mål. Uppföljning och feedback via mail och telefon ingår i alla paket! Jag finns tillgänglig för dig oavsett var i världens du befinner dig.

Priser
4 veckors träningsprogram – 650:-
4 veckors kostprogram – 650:-
4 veckors träning & kostprogram – 1000:-

Om du är intresserad eller har frågor, maila mig på info@idabengtsson.se

Med professionell träning & rådgivning av hög kvalité når vi tillsammans DINA mål!

 

image