Enportions protein cheesecake

protein cheesecake
Lager 1 (Botten)
1 skopa choklad proteinpulver
3 tsk kakao
2 msk jordnötssmör
2 msk vatten

Lager 2
Jordnötssmör

Lager 3, kokos
2 msk kvarg
1 msk ceam cheese
2 tsk kokos flingor
¼ skopa vanilj proteinpulver

Lager 3, blåbär & hallon
2 msk kvarg
1 msk cream cheese
1 msk frusna blåbär & hallon
Sötningsmedel (kan uteslutas)

1. Blanda ingredienserna till botten

2. Tryck ut i två muffinsformar

3. Bre ut ett tunt lager jordnötssmör på botten

4. Blanda ingredienserna till kokos och bär smeten

5. Häll kokos smeten i ena formen och bär smeten i den andra

6. Ställ i frysen cirka 2 timmar

7. Ta ut 10 minuter innan servering