Köttfärspaj med keso & broccoli

köttfärspaj


Pajskal
2 ½-3 dl grahamsmjöl
½ tsk salt
0,75 dl kokosolja
½ dl vatten

Fyllning
2 dl keso
150g broccoli
150g nötfärs
2-3 ägg
1 dl mjölk
Salt
Peppar
Chili
Ingefära

Pajdeg
1. Blanda mjöl och salt i en bunke

2. Rör ner kokosoljan. Tillsätt vattnet och rör tills det blir degig. Den ska vara lite smulig men fortfarande hänga ihop när man trycker ut den.

3. Tryck ut degen i en pajform på cirka 25 cm diameter. Förgrädda pajskalet i ugnen på 175 grader cirka 15 minuter

Fyllning
1.  Stek nötfärsen med chili och ingefära. Koka broccoli.

2. Blanda keso, ägg och mjölk samt smaksätt med salt och peppar.

3. Rör ner nötfärsen och broccolin i äggsmeten, häll sedan fyllningen i pajskalet.

4. Grädda 35-40 minuter på 180 grader